Pred nakupom kolesa priporočamo posvet pri naših strokovno podkovanih sodelavcih, ki vam bodo z veseljem priskočili na pomoč pri pestri izbiri koles v naši ponudbi.Zaradi obširne izbire različnih vrst koles, je povsem običajno, da vam nakup pravega kolesa predstavlja zapleten izziv – kaj sploh izbrati?

Pred nakupom je pomembno, da razmislite o naslednjih dejavnikih:

 CENOVNI RAZRED – Kakšen je vaš budget za nakup kolesa?

 KJE BOSTE KOLESARILI – Potrebujete kolo le za vožnjo po asfaltu ali se              nameravate voziti po makadamskih poteh in gozdovih? Bi morda želeli                     kombinacijo obojega – mestne vožnje in vožnje v naravi?

KAKŠNA JE VAŠA FIZIČNA PRIPRAVLJENOST – Ali imate kakršnekoli težave z mobilnostjo sklepov, ki bi vam lahko onemogočila prijetno vožnjo težjih gorskih koles? Bi se morda raje odločili za električno kolo?

Ne glede na to, kako ste odgovorili na zgornja vprašanja vam pri nas zagotavljamo najbogatejšo izbiro in idealno kolo za vaše potrebe.

Mestna kolesa so odlična za vožnjo po mestnih opravkih in imajo velikokrat spredaj tudi priročno košarico.

Cestna kolesa Kot nam že ime pove je cestno kolo namenjeno nabiranju kilometrov na cesti. Tako kot ostala kolesa, se tudi cestna kolesa med seboj razlikujejo po geometriji, še bolj pa je pri cestnih kolesih pomemben material iz katerega so izdelana.

Gorska kolesa so odlična izbira za vse, ki radi kolesarite po gozdovih, hribih in brezpotjih. Imajo širše gume, najpomembnejši pa so kvalitetni amortizerji, ki blažijo vožnjo po neravnem terenu.

Treking kolesa so idealna kombinacija obojega – primerna tako za mestno vožnjo kot tudi za vožnjo po lahkem gozdnem terenu.

Električna kolesa Električna kolesa so primerna za vse vrste kolesarjev. Nad njimi se navdušujejo mestni, gorski in cestni kolesarji, ki morda nimajo dovolj časa, da bi kolesarili več ur, ki za prevoz na delo raje kot avto ali avtobus uporabijo električno kolo in tisti, ki jim zdravje ne dopušča pretiranih naporov.

Otroška kolesa za najmlajše nadobudne kolesarje, otroke in najstnike.

Z bogato izbiro koles Fuji , Bottecchia ,Conway, Megamo ,Kenzel,                            Rockmachine ,Douglas .Boste tudi vi našli vam najljubše kolo .