Gravel kolo je mešanica cestnega kolesain ciklokros kolesa ,ki se lepo se vozi po asfaltu ter je lepo vodljivo po brezpotjih- makedamih . Zaradi svoje prilagodljivosti, vsestranskosti in trpežnosti so gravel kolesa izredno primerna za kolesarska potovanja ali vsakodnevni prevoz na delo.

Geometrija gravel kolesa je bolj sproščena in udobna, primerna za najdaljše vožnje. Opremljena so s širšimi in trpežnejšimi plašči za več oprijema in udobnejšo vožnjo ter imajo daljšo medosno razdaljo za boljšo stabilnost.

Okvirji gravel koles so lahko karbonski, aluminijasti ali iz trpežnega CrMo jekla. Veliko teh okvirjev je že opremljenih z dodatnimi nastavki za pritrjevanje blatnikov in nosilcev za potovalne kolesarske torbe.

Kdo se bo odločil za nakup gravel kolesa?

Za nakup gravel kolesa se bodo odločili vsi tisti, ki radi na kolesu preživijo dolge dneve in, ki poleg asfaltnih cest radi odkrivajo neznano, čeprav se to skriva na koncu makadamske poti. Gravel kolo je primerno tudi za začetnike, ki jim je cestno kolo prezahtevno (težji prenosi ) na gravel kolesu so prenosi lažji za vzpone .

Električna kolesa

MEGAMO KANSAS

2.859,00  (z DDV)
Na zalogi